4 фактора, които правят едно co-working пространство ефективно

4 фактора, които правят едно co-working пространство ефективно
by

По мотиви от: Workplays.ph

Напредъкът на технологиите, съчетан с корпоративния начин на взаимодействие в съвременността, позволява на всеки да преследва призванието си навсякъде. Дистанционната работа вече не се извършва масово от вкъщи, кафета и барове, а от всяко едно co-working пространство. Студенти, фрийлансъри и професионалисти от различни бизнеси могат да се възползват от удобствата на съответното co-working пространство на приемливи цени. А всяко едно място се старае да създаде максимално комфортни условия за работа и забавление.

Ако планирате да започнете собствен бизнес и да работите извън офис, в co-working пространство ще можете да изпълнявате задачите си лесно и с удоволствие.

Кои са факторите, по които мога да позная наистина доброто и ефективно co-working пространство?

1)     Разнообразни възможности и удобства

Повечето co-working пространства предлагат разнообразни удобства. Те могат да се изразяват в безплатно кафе и хапване или пък стая за игри и общо помещение за отдих. Ако се чувствате преуморени от работата в офис тези удобства определено ще ви помогнат да се отпуснете и освежите. А когато сте отпочинали действате двойно по-ефективно и бързо.

2)     Добра локация

Освен удобствата и допълнителните възможности, които предлага, co-working-ът трябва да е разположен на подходящо място. Ако пространството се намира в големия град, то локацията трябва да е на комуникативно място, бързо достижимо чрез метро или друг градски транспорт. Необходимо е и да има осигурени паркоместа.

Ако co-working пространството е в провинцията, то трябва да е близо до голям град и да се достига лесно до него с кола.

3)     Подходящи условия за всички

Co-working пространствата не са предназначени само за стартъпи и професионалисти, които работят дистанционно. Ефективното co-working пространство предлага възможност за работа на всеки, които се нуждае от място, където може да изпълнява задачите си пълноценно. Например студентите могат да правят проучвания и да учат от такива места. Спокойствието, ергономичността на мебелите и наличието на съвременни технологии са задължителни условия за ползотворната работа на всеки.

4)     Възможности за взаимодействие

Изберете co-working пространство, което освен че предлага удобства, тишина и скоростен интернет, предразполага към взаимодействие с останалите обитатели. Наличието на уютни общи зони предразполагат към обменяне на идеи и са перфектни за екипи, които искат да избягат от сивотата на офиса.

 

 

Къде в България мога да намеря co-working пространство, съчетаващо всички фактори?

В co-mad изброените условия са на лице. Това, което ни отличава е и възможността не само да работите, но и да пренощувате сред спокойствието на природата.

Co-working и co-living пространството ни предлага:

  • Множество удобства, свързани с наличните технологии, безплатно кафе и хапки, общи помещения за работа и почивка. В близост до co-mad има конна база, футболно игрище, escape room и др.
  • Перфектна локация – сред спокойствието на с. Железница, само на час път с кола от София и на 15 мин от Благоевград. Осигуряваме и безплатен паркинг.
  • Ергономични мебели и скоростен интернет.
  • Възможност за наемане на цялото пространство само за екипа ви. В co-mad могат ефективно да работят и живеят до 21 души.

Заповядайте при нас, за да останете доволни от добре свършената работата и ползотворния обмен на опит и идеи. Оставете контакти и ще се свържем с вас:

Share