Дигитални номади, обединявайте се!

Дигитални номади, обединявайте се!
by

Дигитални номади – Обичай това, с което се занимаваш!

Повечето дигитални номади не са просто туристи, а хора със свободни професии, които работят дистанционно… И наистина обичат това, с което се занимават!

В свят, в които технологията ни помага да пренебрегваме разстояния помежду си и да комуникираме непрекъснато, дигиталните номади сформират и собствена общност. Обединява ги любовта към непрекъснатото движение и вечното търсене на алтернатива. И защото този тип номади не са какви да е, ами именно дигитални, то Интернет е основното свързващо звено помежду им… Дигиталният свят е предназначен не само за улесняване на работата, но и за забавление и установяване на нови контакти със себеподобни.

Nomad Soulmates – платформа

дигитални номади

Една от най-популярните платформи за общуване с хора, работещи дистанционно е Nomad Soulmates. Както е описано в социалната мрежа, nomad soulmates е различното приложение за срещи. То свързва дигиталните номади, които са отворени към пътешествия и дистанционна работа, но не искат да извършват тези занимания сами. Чрез платформата могат да се срещнат сродни души и да удвоят удоволствието от този начин на живот. До момента над 6400 дигитални номади са в социалната мрежа, търсейки и намирайки сродни души.

дигитални номади

Други популярни платформи сред избралите подобен начин на живот са Conomads, Nomadlist, Nomad.Network и др. Чрез тях хиляди дигитални номади намират дистанционна работа или проект, който се осъществява на място, където биха отишли. Приложенията предлагат всичко, което би улеснило работата и престоя в дадено пространство. Това включва избор на подходящи пространства за извършване на служебни задължения; идеи за отдаване на почивка; свързване с други потребители в близост. Много от посочените платформи дават и туристическа информация, полезна при опознаването на различни локации. Специализираните социални мрежи за дигитални номади улесняват и спестяват време на потребителите, както и им предлагат връзка с други себеподобни.

дигитални номади

От Co-mad предлагаме алтернатива на платформите за запознанства и едновременно с това отлични условия за дистанционна работа. В coworking и coliving пространството всеки дигитален номад може да срещне на едно място работливи пътешественици със сходни разбирания… дори без да се логва.  🙂

Co-mad Coworking & Coliving
info@co-mad.com
tel.: +359 999 009 006

Share