В района
Активности и забележителности в района

Насладете се на невероятната природа
и многобройните забележителности
в района на co-mad!Комуникативна местност


Културни паметници


Изследователска дейност


Спортни активностиАктивности

Екипът на co-mad си партнира успешно с представители от местният бизнес. Вижте какви активности предлага района, а за тях има и предвидени отстъпки!

Картинг

Стани шампиона на екипа, надпреварвай се с колегите в шеметно състезание с картове! За всички приятелите на co-mad са предвидени отстъпки.

Конна езда

Приятелите ни от Adventurenet.com ще спомогнат да прекарате един страхотен ден. Възползвайте се още от ски училище (зима) и рафтинг (пролет-лято). Отстъпки за всички приятели на co-mad.

Минерален басейн

Искате да поплувате на спокойствие? Нашите приятели от гр. Симитли ви канят да отпуснете в минерални изворни води в града.

Escape room

The HUT гр. Благоевград – разреши сложните загадки и открий детектива в себе си. Посети с целия екип за максимум наслада. Отстъпка за всички приятели на co-mad.

Благоевград

Града е разположен в подножието на планина Рила. Сгушен в полите й, предоставя спиращи дъха гледки на своите посетители.

Футбол

В непосредствена близост до сградата на co-mad. Дерби с колегите, а защо не и срещу местния отбор от с. Железница! Безплатно за ползване.

Рафтинг

В случай, че с екипа си падат епо ектремните спортове, в близост до co-mad може да се възползвате от рафтинг по поречието на р. Струма.

Ски училище

Подготви се за приключения по пистата! В близост до co-mad може да практикуваш уменията си или да се научиш да караш ски.

Рилски манастир

Опознай България! Рилският манастир впечатляващ с архитектурата и атмосферата си.А споменахме ли нощния живот?

Ако екипа ти обича и да разпуска здраво, така, както работи, в разположения на 5мин. с кола Благоевград ще намерите чудесни места за купон и развлечение.