Безплатен ден в co-mad?

Безплатен ден в co-mad?

Разбра ли? Безплатен ден за целия екип и то през лятото?

Имаме страхотни новини за всички компании, които са решили да подобрят продуктивността на служителите си и да постигат оптимални резултати през лято 2018.

Запазете тридневен престой за целия екип през юни, юли или август в co-mad и ще получите още един БЕЗПЛАТЕН ДЕН в co-working и co-living пространството.

безплатен ден

Защо е важно работният екип да се откъсне от стандартната офис среда именно през лятото?

Лятото е времето за планиране на ваканции и заслужена почивка. Ето защо, по време на отпускарския период често при служителите липсва мотивация за работа и пълно съсредоточаване и отдаване на текущите проекти. Най-ползотворното решение за възвръщане на ентусиазма към работата е промяната и преминаване в различна офис среда. А какво по-добро място от модерно оборудвано co-working и co-living пространство, разположено в подножието на Рила, само на час път от София?

Защо co-working и co-living сред природата?

Животът и работата извън традиционния офис се отразява отлично, както на продуктивността, така и на стимулирането на служителите да се фокусират върху оптимален резултат. Редица проучвания доказват, че работата сред природата, далеч от забързаното ежедневие на шумния град:

безплатен ден

Защо co-mad?

Защото при нас всичко е точно! 24 часа имате на разположение:

  • модерно офис оборудване
  • надежден Wi Fi
  • ергономични мебели
  • удобни стаи с общ капацитет от 21 души
  • прекрасна градина
  • вдъхновяваща гледка към Рила

Освен да работите на спокойствие в комфортната обстановка в co-mad, имате и възможност за посещение на културни и природни забележителности в района.

безплатен ден

Подаряваме безплатен ден в co-mad за целия екип при резервация до средата на март!

Подобрете отборния дух, завършете проекта си в срок сред спокойствието на природата, променете работната среда и вдъхновете целия екип за нови постижения! Направете 3 дневна резервация за пролет/лято 2018 г. в co-mad и ще получите 4-ти ден безплатно.

Share