Co-mad с участие в #NEXT DIFI 2017

Co-mad с участие в #NEXT DIFI 2017

Маркетинг мениджърът ни Тодор Васев е един от лекторите във форума за дигитални технологии и бизнес иновации

На 29 септември, по време на еднодневния форум #NEXT DIFI 2017, ще представим възможностите на първото co-working и co-living пространство в България – co-mad. Събитието, организирано от b2bMedia, ще събере специалисти от различни сфери, за да бъдат разисквани новите методи на работа, бъдещето на банковия сектор, ролята на дигиталните технологии и гъвкавите финансови условия пред бизнеса.

#NEXT DIFI 2017 ще даде платформа на над 18 лектора, сред които ще е и Тодор Васев – маркетинг мениджър и съосновател на co-mad. Той ще разкрие иновативната си бизнес стратегия и как тя се е изменила спрямо особеностите на пазара в България. Тодор ще сподели още защо co-working-ът и co-living-ът са предпочитаният метод на работа и начин на живот в САЩ и Западна Европа и как тази тенденция се популяризира у нас. Освен, че ще посочи конкретни дейности, свързани с развитието на co-mad, маркетинг мениджърът ни ще даде и добри примери за успешни co-living и co-working пространства в чужбина.

Отдавна исках да споделя опита си на съосновател на първото co-working и co-living пространство в България със специалисти и да представя перспективите пред този бизнес в България. Благодаря на организаторите на #NEXT DIFI 2017, че ми дават тази възможност. Надявам се, че ще се получи интересна дискусия по темата„, сподели Тодор Васев.

Повече за събитието:

На 29 септември в Sopharma Business Towers b2b Media организира международния форум #NEXT DIFI София 2017 – събитие за дигитални финанси и технологични иновации в банковия и финансовия сектор, на която българските банки и FinTech компании ще се срещнат с нови идеи и проекти. Темите са технологични иновации и финансови услуги. Специален гост е Ноеми Пап – главен експерт по дигитализация към Международната банкова федерация.

По време на форума ще бъде разисквани възможностите на актуални технологии, които ще окажат огромно влияние върху финансовия сектор, като т.нар. blockchain. По време на дискусиите ще бъдат засегнати и други FinTech иновации.

 

Share