Как да изберете co-working за екипа? 5 предимства на co-mad

Как да изберете co-working за екипа? 5 предимства на co-mad
by

Разберете какви предимства предоставя co-mad

Напоследък всичко с фирмата върви по план. Избрали сте подходящия екип, които да изпълни задачите качествено и в срок. Офисът, в който работите е уютен и на комуникативно място. Продажбите се увеличават, а клиентите са доволни. От скоро, обаче усещате, че специалистите изпълняват задълженията си вяло, по инерция и не с такова въодушевление, както в началото. Дали е заради отпускарския сезон, влизането в стандартен ритъм на работа между 9 и 18 ч. или пък заради големия стрес, който предизвика последният проект? Каквато и да са причините, а дори екипът да продължава да бъде мотивиран, служителите периодично се нуждаят от промяна на работната среда.

Вече съществуват co-working пространства, където колегите могат да се отърсят от стандартната офис среда и сами да определят времето за работа и почивка. Но как да изберете най-подходящото място за нуждите на вашия екип? Ето няколко наши предимства, поради които, най-вероятно ще изберете co-working & co-living пространството на co-mad.

Ефективна работа в екип

Сред основните ни предимства е, че в co-mad ще можете да се настаните с целия екип – предлагаме леглова база за до 21 души, с възможност да наемете цялото пространство само за вас. Тук можете да работите, отпочинете и да се забавлявате заедно. Пространството е конструирано така, че всеки специалист да има достъп до ергономични мебели, модерно техническо оборудване и едновременно с това да обменя опит и идеи с останалите. Заради общите помещения, обширната градина, конферентната зала и локацията си, co-mad предлага отлични условия за съвместна работа по време на тиймбилдинги, хакатони и семинари.

Оптимално съотношение цена-качество

Основният въпрос пред мениджърите на екип и HR специалистите при предприемане на инициативи извън офиса е: „Струва ли си?“. Целта не винаги оправдава средствата, особено когато се провеждат тиймбилдинги в скъпи хотели и желаните резултатите не са на лице. Ето защо, все повече екипи предпочитат т.нар. работна почивка далеч от шумния град, но в условия, които предполагат успешно изпълнение на проекти.

В co-mad предлагаме наемане на цялото пространство на изключително приемливи цени. А често организираме и специални промоции, които свеждат разходите за престои до 13 лв. на човек. В замяна получавате нощувка, възможност за използване на офис оборудване 24/7, конферентна част, релакс зона, безплатен паркинг и кафе кът.

Отлични условия за работа… и забавления

Co-working-ът понякога не е достатъчен – екипът има нужда и от интензивна почивка и забавления, които снемат стреса и сплотяват колегите. Ето защо в co-mad сме се погрижили да осигурим необходимото техническо оборудване за ползотворна работа, но осигуряваме и условия за релакс. За да бъдат работните почивки особено приятни, сме се постарали да осигурим хубаво кафе и дребни лакомства. Освен, че леглата са удобни, а ергономични столове следват извивките на тялото, можете да се отпуснете и на някои от барбароните в градината… А защо в края на работния ден да не завъртите и едно наргиле или да не потанцувате?

Ползотворна работа сред природата

Дори и най-модерният и уютен офис не може да донесе удовлетворението от работата сред природата. Тази възможност е сред основните предимства на повечето co-living пространства в България. Те се намират в тихи и приятни кътчета сред природата на страната.

Co-mad е само на час път с кола от София. Co-living & co-working пространството е ситуирано в с. Железница до Благоевград, докъдето се стига бързо и лесно. Най-хубавото е, че спокойната атмосфера на мястото позволява на екипите да се съсредоточат максимално върху работата си. Чистият въздух и тихата красота на природата предразполагат и към раждането на нови идеи, които могат да са от ключово значение за развитието на компанията.

В близост се намират природни и културни забележителности, както и спортни бази

Модерно оборудване, добра локация, отлични условия за работа, забавления и почивка сред природата, изгодна цена – какви други предимства можете да търсите от co-working & co-living пространството за успешно сработване на екипа? Не само, че е сред красивата природа на планината, co-mad е в близост до Рилския манастир и Стобските пирамиди. А ако искате да повишите мотивацията на екипа, можете да организирате рафтинг, конна езда, картинг или пък един футболен мач в безплатното игрище до Благоевград.

Решихте ли? Остава ви само да попълните контактите си и специалист от co-mad ще се свърже с вас за подробности относно престоя на екипа ви.

[URIS id=1800]
Share