10% отстъпка от всички пакети в co-mad през целия месец август

10% отстъпка от всички пакети в co-mad през целия месец август
by

Поводът е международният ден на споделените работни места, а причината, че сме едно от първите пространства в България, които обединяват co-working и co-living

Всички услуги и пакетни цени за настаняване в co-mad, които предлагаме, ще са с 10% отстъпка през целия август. По този начин искаме да отбележим заедно международния ден на co-working пространствата – 9 август. На тази дата през 2005 г. Brad Neuberg отваря първото споделено работно пространство, наречено Spiral Muse. Той е и един от първите, който дефинира co-working-а. Определението на Brad Neuberg гласи, че co-working е „physical space where independent and mobile workers came together to work in a casual environment“. С други думи това е място, където независими, работещи дистанционно специалисти се събират, за да споделят непринудена работна среда.

Много скоро идеята му намира съмишленици. Съвместно с Tara Hunt и Chris Messina, Brad Neuberg отваря още co-working пространствата. Hat Factory и Citizen Space в Сан Франциско приютяват стотици коуъркъри и днес.

Оттогава насам броят на co-working пространствата по целия свят расте. Очаква се до края на 2017 г. броят им в глобален мащаб да достигне 13 800. Моделът намира все повече привържениците като тенденцията не подминава и България.

В co-mad вярваме в основните принципи на споделените пространства за работа и живеене, свързани с успешно взаимодействие между обитателите, генериране на нови идеи, стимулиране на предприемачеството и даване на платформа за устойчиво развитие. Усилията ни са съсредоточени върху това възможно най-много хора да усетят промяната в ритъма си на живот и да разберат, че могат да постигат още по-добри резултати, работейки извън офиса, сред природата. Ето защо през месец август имате възможност да посетите co-working и co-living пространството с целия екип на преференциални цени.

Подаряваме 10% отстъпка от всички пакетни услуги! Това означава, че ако в периода се настани екип от 21 души за едно денонощие, цената за един човек ще е по-ниска от 13 лв. Пакетът включва нощувка в co-mad (пространството е запазено изцяло и само за вашия екип), възможност за използване на офис оборудване 24/7, конферентна част, релакс зона, безплатен паркинг и кафе кът.

Ако искате да се възползвате от специалното ни предложение, оставете контактите си по-долу и наш експерт ще се свърже с вас!

Share