7 неща, които можеш в co-mad, а в офиса не

7 неща, които можеш в co-mad, а в офиса не

Жега е. А когато най-накрая, след впускания в и изплувания от маранята в София, пристигаш в офиса, установяваш че колежката пак е нагласила климатика на -10. О времена, о нрави! В сивотата на офиса чинно те очаква семплото ти бюро и купчина от боклуци, които си забравил да изхвърлиш вчера. Ще бъдеш на същия стол и ще се взираш в монитора и за разтуха в панелката зад прозореца още 8 часа… Лято е, отпускарско е, диша ти се, ама не на климатика в офиса. Няма как да не поискаш да избягаш.

Не се отчайвай! Изход има и той се казва co-mad. Co-working и co-living пространството ни се намира сред красивата природа на Рила, само на час път с кола от София. Тук можеш да правиш всичко и най-вече тези 7 неща, за които традиционният офис не дава възможност

  1. Поглеждаш през прозореца и виждаш единствено планина и синева

Не знаем точно какво се вижда през най-близкия до бюрото ти прозорец (ако изобщо има такъв) в офиса, но сме сигурни че гледката в co-mad е по-хубава. Независимо дали работиш от терасата, в градината или вътре в co-working и co-living пространството, пред погледа ти в далечината се разкрива единствено красотата на природата.

  1. Работиш, докато си почиваш

Да, правилно прочете. Атмосферата тук е спокойна, а тишината на природата ти помага да изпълниш задачите си по-бързо. Така ти остава повече време за разходки сред природата или йога. А защо не и за посещение на атракционите наоколо – конна база, escape room, картинг, рафтинг, аквапарк, футболно игрище и т.н.

  1. Можеш да работиш откъдето си поискаш

Скучно е да седиш на едно и също място всеки ден по 8 часа, нали? Е, в co-mad сам избираш къде да изпълняваш задачите си. Дали ще се разположиш на някой от барбароните в градината или ще поседнеш удобно с чаша кафе на терасата, зависи само от теб.

  1. Сам определиш работното си време и за график не ти дреме

В co-mad можеш да работиш 24 часа в денонощието. Няма значение дали те е осенила страхотна идея в 2 часа през нощта или искаш от рано да свършиш всичките задачи. Модерното ергономично оборудване е на твое разположение нон-стоп.,

  1. Дишаш свободно, ядеш здравословно

За да се захванеш за работа в co-mad не трябва да пътуваш в задръствания, да дишаш мръсния въздух на големия град или да чуваш ремонта над офиса. В co-mad дишаш и работиш на воля, сред красотата на природата и спокойствието на планината.

Постарали сме се и да осигурим по предварителна заявка и здравословна храна за теб и целия екип.

Какво по-подходящо място да се вдъхновиш за нов проект и да живееш здравословно?

  1. Опознаваш колегите по различен начин

Затворени между няколко стени, забързани, изнервени и претрупани със задачи, колегите често нямат възможност да дадат най-доброто от себе си. По този начин не опознават отблизо останалите в офиса. Ако и ти чакаш с нетърпение да си тръгнеш в 18 ч. и се молиш никои от колегите да не те занимава в последния момент с глупости, то виж как отношенията ти с останалите ще се променят в co-living и co-working пространство.

  1. Работиш с… домашния си любимец

Шаро, Поли и Том са добре дошли в co-mad! Тук можеш да доведеш и домашния си любимец, който ще тича на воля, докато ти работиш и му се радваш. Водил ли си го досега в офиса?

 

Ако цениш работата, времето, здравето и вдъхновението си, попълни формата за контакт и ще се свържем с теб, за да обсъдим най-удобния вариант за настаняване в co-mad за теб и екипа.

Share