FAQ: Co-mad Въпроси и отговори

FAQ: Co-mad Въпроси и отговори

Няма как да не уточним всички подробности относно престоя в co-mad, възможностите, които coworking и coliving пространството предлага и подходящите условия за провеждане на тиймбилдинги, хакатони и семинари. Започваме!

[accordion-item title=“Какво е co-mad?“]

Co-mad е вдъхновяващо coworking и coliving пространство, разположено сред природата. То съчетава успешния модел на споделено място за работа с удобно общо пространство за живеене. Така co-mad осигурява 24 ч. достъп до работна среда, защото работният процес понякога отнема повече от 8 ч.

[/accordion-item] [accordion-item title=“Къде се намира и как да стигна до co-mad?“]

Намира се в китна местност по поречието на река Струма – с. Железница, до Благоевград, само на час път от София. Срещу допълнително заплащане можем да осигурим летищен трансфер или транспорт от София до co-mad.

[/accordion-item] [accordion-item title=“Какъв е капацитетът на мястото?“]

Мястото разполага с 21 места, а леглата са разпределени в двойни и тройни стаи.

[/accordion-item] [accordion-item title=“С какво разполагам в работното пространство?“]

Донесете настолните си компютри, а ние ще ви осигурим условия за ползването им – монитори (27 инча), клавиатури, мишки и друга периферия. Пространството разполага с ергономични офис столове, подходящи за дълги работни дни. В co-mad разполагаме с проектор и пространство, в което можете да презентирате или да водите семинари и вътрешни хакатони. Ако желаете да проведете конферентен разговор на спокойствие, може да го направите необезпокоявано, приятно излегнали се на барбарон в градината или в комфорта на собствената си стая.

[/accordion-item] [accordion-item title=“Предлага ли се графичен и/или друг software?“]

Пространството НЕ разполага с графичен и/или друг software, но можем да осигурим лицензиран такъв срещу допълнително заплащане.

[/accordion-item] [accordion-item title=“Как мога да разпусна в co-mad?“]
 • Co-mad разполага с обособено пространство за почивки между работните сесии, където можете да изпиете чаша кафе.
 • На разположение е и голяма градина, в която можете да седнете удобно на барбарон и да се съсредоточите върху задачите си или да разпуснете, слушайки единствено ромоленето на реката.
 • Можете да се отпуснете и като споделите с други обитатели наличното наргиле.

ВАЖНО: В частта на пространството с Офис техника е забранена употребата на алкохол!
Co-mad съветва: Консумирайте умерено!

[/accordion-item] [accordion-item title=“Какви са условията в coliving – a?“]

Ако вашата стая и/или пространството се нуждае от почистване, на ваше разположение е нашият персонал. Определете дните, в които да сменим вашето спално бельо при предварителната комуникация с нас. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел. С такъв разполага и самото работно пространство/ ресторантска част.

[/accordion-item] [accordion-item title=“Има ли паркинг?“]

Да, co-mad разполага с над 8 безплатни паркоместа.

[/accordion-item] [accordion-item title=“Осигурена ли е храна?“]
 • В цената за престоя ви е предвидена кафе пауза, напълно безплатна. Включени са кафе, вода, натурални сокове, безалкохолни, дребни сладки и соленки. Кафе кътът е достъпен 24 ч. в денонощието.
 • Относно храната, избора оставяме на вашия вкус. Пространството на co-mad разполага с напълно оборудвана кухня, където можете сами да приготвите менюто за деня. Ако не желаете сами да вършите кулинарията, ние ще изготвим тристепенно меню спрямо вашите изисквания и нужди. Пространството разполага с професионален готвач.
 • Ние разбираме, че всеки има различни желания и вкусови изисквания. Само на 5 мин. пеш от пространството се намира ресторантът на Майстор Миро, а на 5 мин. с автомобил е град Благоевград и там изборът на ресторанти е голям.
[/accordion-item] [accordion-item title=“Какво има в близост до co-mad?“]
 • Освен, че co-mad е разположен сред красивата природа на Рила, мястото е отправна точка за предприемане на редица туристически маршрути.
 • В близост се намират и много забележителности: Рилския манастир, Стобските пирамиди, Церовата крепост, водопадите Дяволски Води и зоопаркът на Благоевград.
 • Гостите на co-mad могат да се възползват и от атракционите в района – рафтинг, конна езда, картинг, аквапарк, футболни игрища, escape room, ски писта и др.
 • В близост до пространството на co-mad има малки магазинчета с всичко, от което се нуждаете.

[/accordion-item] [accordion-item title=“За какво е подходящ co-mad?“]
 • За експресно бягство от шума на големия град и рутината в традиционния офис. Coworking пространството е идеално за провеждане на еднодневни вътрешно-фирмени семинари, презентации, обучения и др.
 • За подобряване на екипната работа. Условията на coworking и coliving дават възможност за интензивни работни сесии, хакатони или т.нар. company retreat.
 • За пълната концентрация и спокойно завършване на проект. Co-mad е изключително подходящ за workation, брейнсторминги, тиймбилдинги и др.
[/accordion-item] [accordion-item title=“За кого е подходящ co-mad?“]
 • За тези, които искат да се съсредоточат в работата си и да не се занимават с ежедневни битови проблеми като плащане на сметки, почистване, проблеми с предвижване в задръствания, паркиране и т.н.
 • За тези, които искат да подобрят отношенията в екипа си и търсят различен работен подход и мотивация.
 • За тези, които искат да са част от общност, в която се споделят нови идеи и се обсъждат интересни казуси.
 • За тези, които искат да завършат успешно важен проект или да създадат нова стратегия за бизнеса си.
 • За работохолици, които обожават природата.
[/accordion-item] [accordion-item title=“Мога ли да дойда сам в co-mad?“]

Цените на услугите са подходящи за групи от 5 до 21 човека, но може да посетите някое от нашите събития и да се включите самостоятелно.

[/accordion-item] [accordion-item title=“Ако сме група, ще има ли други хора в пространството освен нас?“]

Пространството на co-mad се предоставя ексклузивно само и единствено на вас и екипа ви. Ако желаете, можете да поканите ваши бизнес партньори и/или фирми, с които работите по даден проект. Вие определяте правилата за работа, а нощувката е за до 21 човека.

[/accordion-item] [accordion-item title=“Мога ли да доведа домашния си любимец?“]
 • Да, стига да е дружелюбен и безопасен, но най-важното е да не пречи на работата и почивката ви.
 • Пространството разполага с голям градина и куче, което може да прави компания на вашия любимец.

[/accordion-item] [accordion-item title=“Какви пакетни услуги предлагате?“]
 • Coworking офис* (изнесен офис сред природата): В пакета ползвате офис пространството, както и всички предимства и консумативи нужни за работният ви процес + кафе кът. Цена: 200 лв. с ДДС
 • Ден в co-mad*: В пакета са включени нощувка и два работни дни в co-mad и всички предимства и консумативи нужни за работният ви процес + кафе кът. Цена: 300 лв. с ДДС
 • 3 дни в co-mad*:  В пакета са включени три нощувки и четири работни дни в co-mad и всички предимства и консумативи нужни за работният ви процес + кафе кът. Бонус: отстъпка от стандартната цена за “ден в co-mad”. Цена: 800 лв. с ДДС
 • Уикенд в co-mad*: Ако желаете да използвате пространството петък, събота и неделя, резервации се правят спрямо натовареността и заетостта на пространството. За цена попитайте на тел.: 0999 009 006.

Моля попитайте, ако желаете да наемете пространството на co-mad за по-дълъг период от посочения на: info@co-mad.com
*ВАЖНО: Всички пакети са подходящи за до 21 души!

[/accordion-item] [accordion-item title=“Правят ли се отстъпки за хора над определена бройка?“]
 • Не, не са предвидени отстъпки от цените за по-голям брой хора.
 • Няма ограничение в броя на посетителите. Пример: един ден можете да сте 15 човека, на другият 6, а вечерта да дойдат други ваши колеги от офиса и те да усетят уюта на пространството ни. Вие си наемате пространството, т.е. вие определяте кой кога и колко време ще бъде в него.
[/accordion-item] [accordion-item title=“Има ли отстъпка за по-дълъг престой от посочения?“]

В зависимост от натоварването на пространството са възможни отстъпки за по-дълъг период от посочените. Моля, направете запитване на: info@co-mad.com.

[/accordion-item] [accordion-item title=“От какви други отстъпки мога да се възползвам?“]
 • Членове и приятели на eleven 11 ползват 11% отстъпка от ползване на пространството. (моля, предварително заявете, че сте членове на eleven)
 • Партньори на co-mad ползват пространството с персонална отстъпка.
[/accordion-item] [accordion-item title=“Може ли да се направи резервация и да се плати онлайн или само на място? Има ли POS терминал?“]
 • Заплащането се извършва по банков път или в брой по време и/или след края на престоя.
 • Задължително е предварително заплащане на 20% за кратък престой, а за престой над 3 дни – 50%. Останалата част се заплаща след края на престоя и/или по времето му.
 • Пространството НЕ разполага с постерминал, но при предварително запитване, можем да осигурим такъв.
[/accordion-item]

Ако сме пропуснали да споменем нещо, което ви интересува или желаете да направите запитване за настаняване, моля пишете ни на: info@co-mad.com

Co-mad Coworking & Coliving
info@co-mad.com
tel.: +359 999 009 006

Share