Работата от вкъщи vs. работа от coworking пространство

Работата от вкъщи vs. работа от coworking пространство
by

Вече се убедихме, че милемиумите предпочитат работа извън офиса. По този начин избягват досадния трафик, спестяват време и могат сами да управляват режима си на работа. Но кои са факторите, които определят качеството на свършените задачи извън традиционния офис? Може ли от вкъщи да се работи ползотворно или работата от coworking пространство е по-ефективна? Всеки най-добре да отговори сам за себе си на тези въпроси, след като се запознае с условията за работа от вкъщи и от coworking спейс.

Цена

При стартиране на нов бизнес, всеки един разход е от особено значение. Естествено, ако работите от вкъщи значително ще намалите разходите си, но за сметка на това няма да можете да черпите безплатно опит от други професионалисти в coworking пространство.

HR специалистите вече позволяват гъвкави схеми за работа, включително от вкъщи, но предпочитат да изпращат екипите си в coworking и coliving пространства. По този начин екипът, поставен в различна обстановка, се сплотява и в него се откриват нови таланти. Така работният процес продължава в ергономична среда, а на компанията се спестяват по-високите разходи за наемане на хотел.

Спокойствие

Много малко хора имат възможността максимално да се съсредоточат върху работата си на спокойствие вкъщи. Ако задълженията ви са свързани с конферентни разговори, а вкъщи няма къде да се усамотите, предпочетете coworking пространство. Там няма и да се разсейвате, мислейки кога ще разходите кучето, ще нахлуят ли в стаята децата или до кога ще ремонтират съседите.

Техническо оборудване

Дори да сте сред малцината, който могат да работят на спокойствие от вкъщи, трябва да се замислите дали в дома ви има необходимото техническо оборудване. В зависимост от служебните ви задължения имате нужда от различни пособия за работа. Можете да сте сигурни, че в coworking местата освен надежден Интернет и удобно бюро ще имате на разположение и друга офис техника, която ви е нужна.

Нови възможности


Работейки от вкъщи, рядко ви се отдава възможност да се запознаете и да обмените опит с други специалисти. В coworking пространствата често се организират отворени семинари и събития, които свързват професионалисти, които в бъдеще могат да си партнират. Обменя се опит от различни сфери, което се отразява ползотворно на разширяване на мирогледа и получаване на обективна обратна връзка относно нова идея. Комуникацията с други специалисти може да подейства вдъхновяващо и да мотивира вас и вашия екип.

Направихте ли вашия избор за работа извън офиса? Ако още се чудите как ще се отразят на вас и на вашия екипа условията в coworking и coliving пространство, не се колебайте да се свържете с нас на тел.: 0999 009 006. В Co-mad използвате модерно техническо оборудване, вършите задачите си на спокойствие и преоткрийте нови възможности.

Co-mad Coworking & Coliving
info@co-mad.com
tel.: +359 999 009 006

 

Share